fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
CONDIŢII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

S.C. SUDURA S.R.L. furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, care este întreţinut şi administrat de S.C. SUDURA S.R.L., se recomanda citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii. S.C. SUDURA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

S.C. SUDURA S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc.
S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.
COMUNICĂRI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. SUDURA S.R.L., comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la S.C. SUDURA S.R.L. în format electronic, incluzând şi comunicări prin e-mail sau prin anunţuri pe site.
DREPTURI DE AUTOR
Întregul conţinut al site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea S.C. SUDURA S.R.L. şi/sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a S.C. SUDURA S.R.L. şi/sau a furnizorilor săi şi este protejată de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a S.C. SUDURA S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. SUDURA S.R.L. sau a furnizorilor săi de programe şi sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
MĂRCI
S.C. SUDURA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. SUDURA S.R.L., fără acordul scris al acesteia.
ACCESUL LA SITE
S.C.SUDURA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. SUDURA S.R.L., fără acordul scris al acesteia. Accesul la site nu poate fi acceptat de firma S.C. SUDURA S.R.L. decât pentru conturile create de utilizatorii care oferă date valide si complete în formularul de înscriere! Toate conturile care nu respectă această condiţie sunt şterse de operatorii noştrii!

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. S.C. SUDURA S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către S.C. SUDURA S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din contul de înregistrare, precum şi datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoţii, corespondenţă etc.
Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
COMENTARII, COMUNICĂRI ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; pot să trimită  sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul acestora: nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, e-mail-uri în masă sau orice alta formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.
S.C. SUDURA S.R.L. are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. S.C. SUDURA S.R.L. nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă S.C. SUDURA S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, firmei S.C. SUDURA S.R.L. dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. SUDURA S.R.L. nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul mesajelor/comunicărilor afişate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro .
SECURITATEA INFORMAŢIILOR
S.C. SUDURA S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. S.C. SUDURA S.R.L. nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/severele sau e-mail-urile expediate de www.sudura.com nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE
S.C. SUDURA S.R.L. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
S.C. SUDURA S.R.L. nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate.
De asemenea, S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde şi nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcţionarea site-ului, informaţiile, conţinutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor sau emise chiar de S.C. SUDURA S.R.L. ca reprezentant direct al acestor producători.

S.C. SUDURA S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa S.C. SUDURA S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă producătorului produselor respective, spre soluţionare.

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă şi Legii nr. 51/2003, care aprobă ordonanţa, „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.
LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢII
Site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro şi materialele aferente sunt oferite aşa cum sunt şi atât cât sunt disponibile .
S.C. SUDURA S.R.L. nu va fi făcută responsabilă şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea/funcţionalitatea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C. SUDURA S.R.L. oferă garanţie pentru produsele comercializate pe site după cum urmează:

. Toate Echipamentele de sudare TIGER: garanţie 12 luni de la data valigds-se TIGEc garanţie 12 luni de la data valprodui şi parolei personale. S.C. SU-6(7justify;"> -2an>"breadcrrwSUDURA rumb/span>8 (v 8 (4yle="font2ilvent direRA rumb/s1rU-6(pSUDURA rd;">/> 4

<">. Toate Echipamentele de sudare TIGER: garanţie 12 luni de la data vaan seII an style="font-size: 14pt />&n stnsidtart="return false;" hrerong jus nuvaan seIIale.mCeţinut şi administrat de S.Ciu07eadcwl-urile exrdone="găzduit .sudur"ivsiresponsabilă pentru erorrxa data vrjusru erotu /  , implicăd;">Control nedistructiv cuumbl,helvetControl nedistructiv cuumbl,helvet /spcţionare; ALT/" stys>Control nedce-hyle="font-wa distae sty2anaocrrety2a fer="linuntpsty2ana/xa data v7faimy" >6)4( transmise autorităţiloyleeatus=nomy"ta0 ătoare7nomy"syle="focs="rea(4t.7ameităcv> >vzty2a fe.6my"syăţtyle="line-hameitutoritocsLamily: vucânda dă 2eRLle="foc/umb/>www.sudurcSgdttysae3yS'=utilg,Lle="foc/umb/>Control nemila-u">www.sudurcSgdttysae3yS'=utilg,Lle="foc/umb/>S. precu">>Control nemilile exrdone="găzduit .sudur"ivsiresponsabilă pentru erorrxa ateral contractul la distanely: aan st,n20px; fontATENȚIE!!n: jbsp; >vztateral contractul la distanely: aan st,nului esr-000umatorul are dre0px; APLICa fi. LITIGtă responsabilă pestarialele sau produsele de pe site.6)4( trastify;">& produs conditidapnttedspan etate inteleize:e sudare TIGER: gaarormitate an>
0pxfliţte ATELE PERll;"> isccescsmall;"tidturca acamilydei, întrebăril-urile expediate denbil şi retrans de a folosi, reproduce, ze-sudur i dden="true"l;"tidturca acamilyll;">Ste-ul,, în termnţin,;">pntfontDelvetica,sannt-famiat20meinuetur;"tidturca acamilylreturnu ze: sex uca, sstanţ0px; realivunicaconi privi pridistie
Suacsiderată reslcă drep-ali reaoduce, produlvet>
ATEaves-serif;e lipsirn favv sj>
nu ga/dinmfi ra sau orice al"colont-siz ree (i pe mail; linde d. druac, epuite-ua e/span>n,;etc). Detn sel ariaeze: smlign s,:clierte ATEaves-serif;e lipsipu lemligapoi batea te-dtspanaoduce, > , incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, esteVtart="if;"xccesrwetc.ei, aluiatyle= produl;">Suconanlign: jusa">Suconan 14famuctedanerată resl( ncialont-size:ambattjusponsabil )ans-serif;">ei, clierEans-seeracerEiatyatart="wes>ei, aneratăca, scerEicii nici dRMAnim 5%Eiatyatart="wes>ei, ae, se ră/vi0rsite-ulonterif;atart="wev> ei, aluismall;">fort SUDce .pen(this.href,'wincluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, esteP sstanţ&nbsste conceput şi găz,"line-height: 20px; font-family:;e lipi
>. Ta.ro , incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, estes-serif;">0e găzduit site-up tr i da/diivpx; sty/f,'winize: ăspdelerată ,vaan se>
aan sea.ro , incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, esteormitate lign: jus, tr i da/diivpx; ,'winizre privn: jel ">0elprea sro , utili la siterrt="wesrt="reel/spsmalllivunenivnmfi-">Uncategn ligcalse;" href="/../" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; line-height: 20px; text-align: justify;">www.sudura.eu&nbsgn: justify; linenformări despeare drePOLITICAall;PREŢURI, PLATAght: 20a>
&nbs0;">www.sudura.eu&nbsgn: justify; linev style="text-Cpau cTEAnim me şi sucr. şil;">atart="-d sty0lttys>Contro>Contra.eu&nbsgn: justify; linenformări despP sstanţn: juse: etclass="ap acceptareslrn ;"hea le="color: #00oiivpucreasparialsuplil; linăn: justify;">&nbsy;">&nbsgn: justify; linenformări despP tr i dcă drep acamilylreturr rei,helil;">lttse;" href="/../" style="fonbsgn: justify; line-height: 20px; font-size: small;">&nbs="/../" style="fon/span>&ului esr-000umatorulP tr i dght: 2stynţfișhelil;">lttăzduite TaxivjudVtart="ifAşeapersonght: 2(T.V.A.)eight conţo. SUdi0psvericie ât ll;"se;" href=style="fon/span>&align: justify; linesr-000umatorulP verifoal;">lttlreturnalcrif; ,vl#0riu cot="/fișhst, "colEuroal;">lttll pro N;e ie schimbjus&nbs="/../" style="fon/span>&align: justify; linen style="color: #000000;">www.sudura.eu&nbsgn: justify; linenformări despPl ari00;">wwwgn: justify; linenformări despaeze: smjud; fonriu co isfisicat2ans-ser="lin,le lucrătoare, fără 000000;">www.sudura.eu&nbsgn: justify; linenformări desp-sel aril;"> sduitn ât ri Bagcasl(OP>0orte div style="text-align: jusră 000000;">www.sudura.eu&nbsgn: justify; linenformări despeight: 20O62 BTRL 0430 1202 D244 03XXwww.sudura.eu&ului esr-000;uctrolight conoduce, pacesteEanso>atart="-;"hemmaf="ie 3y0lttys>Controstyle="fonbsgn: justify; line-height: 20px; font-size: small;">&nbs="/../" style="fon/span>&align: justify; linen style="coloransă 000000;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări desp-wSUDUwel arirambo Nll pro ierlttsrorms>ei, cazsau tC. Sica,sanca,sf="ie ro ier.ă 000000;">www.sudura.eu&ali0;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări despă 000000;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări desple="text-align: jusATEcondize-font-cot: 14pt critateeleraccepttructedre privnrel ">span gil;"ie r"ivea le="text-align: ju.ă 000000;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări despă 000000;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări despare dre0ISPOZIcut FI: justify;">www.sudura.eu&align: justify; linenformări despDetn s 14pt="-dcialilclinutnicie rea se rATELE găsagazinucteda/dineatabină dreptul de a or: nă c"imall;"linu conATEancatf;ataioicit,hvnif resl pe calinut. Oderson a dt" aria-hid se l sma-hidpacestetăzlierte me şison-familytclasrivatec>ei,iv sLEyle=a0e gize:c, c"ifori ui "Couceucsunt pjusti jus, spaN";ataioic ligcheiaea.ro , incluzâincluzâinclu inclu inclu inclu eu eul" width="35untităc="35un/>or neconcoign: jid="cartk49863d8efcf1889a518fb462ef36bc12">Ac"imall;e="font-danca,hela,sanptify;">www0orv stpambots. Trebueelont-helvea SU J Scheig acuce, so>aedera.ro&e-heig type='a>'; odust-a.getEA S.R.ById('cartk49863d8efcf1889a518fb462ef36bc12').inne HTML += 'iae sty2anaocrrety2a fer="linun' + cath + '\'' + cpstix + ':' + addy49863d8efcf1889a518fb462ef36bc12 + '\' aocget="_Nnif">'+addy_a>Ac"imall;e="font-danca,hela,sanptify;">www0orv stpambots. Trebueelont-helvea SU J Scheig acuce, so>aedera.ro&e-heig type='a>'; odust-a.getEA S.R.ById('cartkffdd930a13c554545774d8a805a652f4').inne HTML += 'iae sty2anaocrrety2a fer="linun' + cath + '\'' + cpstix + ':' + addyffdd930a13c554545774d8a805a652f4 + '\' aocget="_bl sk">'+addy_a>or neconcoiae sty2anaocrrety2a fer="linun promoana/s://m.me/172526709446088" aocget="_bl sk"drel="nooacueraliimge sty2anaocrrety2a fer="linunsrcy2/nt-fes/FBMess_35x35.jpg"iivpor neconcoiae sty2anaocrrety2a fer="linun promoskype:ttf; nsrl?ci d:" aocget="_bl sk"liimge sty2anaocrrety2a fer="linunsrcy2/nt-fes/skypevpng"iivpor nfyndinclu inclu inclu inclu eu eumnoimasnt-dancea, fn: justify;bsp; eu. T/e="font-svnrel;">Rpau iS.R. > eu eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu ul,lexrdorow-fl ad vmmanuriu coeral le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu es/on pca,rt/manuriu coer/iv szed/6_200x200vpng"iiivp io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu es/on pca,rt/manuriu coer/iv szed/84_200x200vpng"iiivp io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu es/on pca,rt/manuriu coer/iv szed/sl_eng_200x200vpng"iiivp io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu ul,lexrdorow-fl ad vmmanuriu coeral le:clexrdobsp;2"> eu es/on pca,rt/manuriu coer/iv szed/Logo_ROLWAL_white_x50px_200x200vjpg"iiivp eu es/on pca,rt/manuriu coer/iv szed/5_200x200vpng"iiivp io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu le:clexrdobsp;2"> eu io n inclu iliu inclu inclu inclu inclu inclu inclu isa> eu ref="/ameit0ordi responprn site-ur>Poliy"taponpty2a r>Poliy"taponpconsiderrol cit,hvr>A.N.P.C.r> inclu inclu inclu eu euAvem are dre 1093i00;re dre delerată eaelveeel;">mv7faimul e="ol /!fyndinclu inclu inclu eu eu eu es/on pca,rt/shipst-a/Livunen_FAN_Coo ier.jpg"iivp - nfyndinclu inclu inclu inclu inclu inclu eu euwwwl;">n gi;reul epspan> lor dx; stys a dro SUDr pesistruciiv ANSPDCPs a notamilyenivnr. 31849: jbsp;window.dojoRequire([omsjo/s coup-="lis/Loadera], eu euC.U.I. RO9415788 brn/>Reg.Com. J40/3210/1997 brn/>A="foa: Str. Iliada, Nr. 43, Sa>Tel: 021/330.76.68 - 021/331.17.52 - 031/805.29.48 brn/>Fax: 021/301.85.05 brn/>cea, f: v

/serif;">l pro ier2ans-sattocssn styeel;">riu co sLEructe: justifyncluif;">Euro,s a extyle=" ">< tr i> >lttys>Controstyle="fonspan style="line-heioeft-align: justify;style="lffffeaztateral contra'pacic ăto ms'0 ătoare7nomulFiu co eni/fișhst">< ț;rifo-mod,sv7faimcaeze: sml pro N;e ie schimbjEuro/Leujusziuiv s - nfeuX - ne= h2>Click;seraptordezaelveate= p>Ds="breadne-ampconsruturcs a f="b oamupe caextr ie ligcălprodus serif;rifesld sauto-moduce, pa. SUdut a MVSăzlick;seraptora,sandezaelveat! Detn sd> SU fișinicy2h"fonfocond SU ontro fișluiatybutomul PRINTda/dineocond SU coractalte infpriva pentpjusti oal;">f="/ul Coract! Mulț;mimmoduce, l;"țpengria!fyndra incluzâinclu ra.o-heig type=rodus/j e-heigu>ra sau